MicroNeedling

Mölndals Hälsocenter

 

MICRONEEDLING

MicroNeedling behandlar effektivt

Rynkor

Åldrad och solskadad hud

Ärr

Hudbristningar

Resultaten med MicroNeedling System är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende. MicroNeedling System använder endast specialutvecklade, sterila produkter i behandlingen. Självklart är rollern som används medicinskt CE-märkt och FDA-godkänd. Allt för en säker behandling!

Behandlingen

Behandlingen inleds alltid med en konsultation, där jag lägger upp en behandlingsplan för dig. Innan behandlingen påbörjas läggs en bedövningsgel. Därefter rollas huden enligt ett speciellt schema. Huden blir röd allt eftersom behandlingen fortlöper, vilket är en naturlig reaktion på att hudvävnaden stimuleras, samt att reparations- och kollagenaktiveringen börjar. Därefter appliceras specialutvecklat serum och mask, vilket ökar effekten av behandlingen yttligare. För att ge huden ett skyddande lager avslutas behandlingen med Cliniccare fuktlotion och Sun Block.

Antal behandlingar

En behandling tar ca 60 minuter. Efter 2-6 veckor börjar man se resultat. Då har nybildningen av kollagen och elastin kommit igång. Resultat ses ofta redan efter en behandling, men en kur rekommenderas för bästa resultat. Antal behandlingar är individuellt, men i genomsnitt krävs det 3-6 behandlingar. Intervall mellan behandlingarna varierar beroende på problem, men är i snitt 3-6 veckor. Effekten kvarstår under lång period och ger även en gradvis förbättring med lång hållbarhet.

Behandlingen med MicroNeedling System är

Snabb

Säker

Effektiv

Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Behandlingstid 60 minuter

Pris per behandling: 2000 kr

Erbjudande:

Boka tre behandlingar få den tredje för halva priset!

 

 

För tidsbokning och information ring:

0703-88 75 74

 

 

Skönheten finns i åskådarens hjärta

H.G. Wells (1866-1946)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mölndals Hälsocenter

Hagåkersgatan 6A

431 41 Mölndal

mobil (Anna) 0703-88 75 74

info@molndalshalsocenter.se